WINKEL

KADE40 De Winkel verkoopt producten van kunstenaars en ontwerpers uit Vlaardingen en de regio. Van woonaccessoires, ambachtelijke producten, potten, schalen, tassen, sieraden, glaskunst tot andere bijzondere creatieve artikelen.

KADE40 De Winkel geeft kunstenaars / makers / kleine ondernemers, die vaak niet over een verkooppunt beschikken, een offline verkoopplatform, de ruimte om te kunnen tentoonstellen en te verkopen aan een breder publiek.

Een klein deel van de collectie is ingeruimd voor bijzondere vintage artikelen en klein geprijsde cadeauartikelen met aandacht voor esthetiek en vakmanschap zodat er voor iedereen die de winkel binnenloopt wel iets te vinden is.

KADE40 De Winkel bevindt zich in een cultuurcentrum waar gedurende de week, zowel overdag als ’s avonds veel aanloop is. Bovendien organiseert de instelling stads brede activiteiten als kunstfestivals, tentoonstellingen en andere kunstzinnige activiteiten. De bundeling van kunst en design op een spraakmakende plek betekent een versterking van de mogelijkheden om producten onder de aandacht te brengen voor individuele aanbieders/ondernemers. De gezamenlijke promotie van de producten via de Winkel draagt bij aan een grotere bekendheid in de regio en meer afzetmogelijkheden.

Lijkt het jou wat om jouw werk in onze Winkel onder de aandacht te brengen, neem dan gerust contact met ons op.
Je kunt een afspraak maken met Loes Broek via:
loesbroek@kade40.nl of bel even 010-4602011.

Bijgaande foto’s geven een impressie van de Winkel, maar deze in “real life” aanschouwen heeft wat ons betreft toch absoluut de voorkeur.
Tot binnenkort!

 

In De Winkel wordt werk / producten verkocht van de volgende kunstenaars / ondernemers:
Andréa Dos Santos Delano
Annemarie Broek
Bianca van Londen / Todo Arte
Botma en van  Bennekom
Christel Kerklaan
Corrie van Dorp
Gwen Diascorn
Ilona Bruins
Ineke van der Have
Jan Hoogervorst
Jan Huygen In De Ton
Janita Keijzer
Marga van der Wulp / Galerie Weerloos
Marjan v/d Ende
Marrit van Nattem
Mirjam Boomert
Ocean Sole
OOAK
René Stoute
Ronald de Niet
Sarah de Buck
Studio ROOF
Susan Bijl

 

Openingstijden per 1 september 2018

  • maandag: 16.00 tot 19.00 uur
  • dinsdag t/m vrijdag: 09.00 tot 19.00 uur
  • zaterdag: 09.00 tot 14.00 uur

Start typing and press Enter to search