WINKEL

KADE40 De Winkel verkoopt producten van kunstenaars en ontwerpers uit Vlaardingen en de regio. Van woonaccessoires, ambachtelijke producten, potten, schalen, tassen, sieraden, glaskunst tot andere bijzondere creatieve artikelen.

KADE40 De Winkel geeft kunstenaars / makers / kleine ondernemers, die vaak niet over een verkooppunt beschikken, een offline verkoopplatform, de ruimte om te kunnen tentoonstellen en te verkopen aan een breder publiek.

Een klein deel van de collectie is ingeruimd voor bijzondere vintage artikelen en klein geprijsde cadeauartikelen met aandacht voor esthetiek en vakmanschap zodat er voor iedereen die de winkel binnenloopt wel iets te vinden is.

KADE40 De Winkel bevindt zich in een cultuurcentrum waar gedurende de week, zowel overdag als ’s avonds veel aanloop is. Bovendien organiseert de instelling stads brede activiteiten als kunstfestivals, tentoonstellingen en andere kunstzinnige activiteiten. De bundeling van kunst en design op een spraakmakende plek betekent een versterking van de mogelijkheden om producten onder de aandacht te brengen voor individuele aanbieders/ondernemers. De gezamenlijke promotie van de producten via de Winkel draagt bij aan een grotere bekendheid in de regio en meer afzetmogelijkheden.

Voor vragen m.b.t. De Winkel kunt u contact opnemen met:

loesbroek@kade40.nl of bel even 010-4602011.

Bijgaande foto’s geven een impressie van de Winkel, maar deze in “real life” aanschouwen heeft wat ons betreft toch absoluut de voorkeur.
Tot binnenkort!

Start typing and press Enter to search