VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben docent, kan bij jullie les komen geven?
Ja, zeker! Als docent kan je bij ons een lokaal huren en hier jouw lessen geven. Er is heel veel mogelijk. Meer weten? Neem contact op met Stephanie Hameeteman.

Ik ben kunstenaar, kan ik bij jullie komen exposeren?
Bij KADE40 zijn we altijd op zoek naar talent. Ben jij een kunstenaar en op zoek naar een podium, neem dan contact op met onze curator Robbert Roskam. We denken graag met je mee!

Ik ben op zoek naar een vergaderplek, kan ik bij jullie een ruimte huren?
KADE40 is gevestigd in een oud postkantoor. We benutten de ruimtes op verschillende manieren. Elke ruimte is in te richten als volwaardige vergaderruimte. Voor grotere presentaties/bijeenkomsten is het ook mogelijk om onze podiumzaal te huren. Wil je meer informatie of heb je vragen over verhuur? Neem contact op met Stephanie Hameeteman.

Ik ben ZZP’er, kan ik gebruik gebruik maken van KADE40 als flexplek?
Flexwerken in een inspirerende en creatieve omgeving, aan de mooie Vlaardingse haven, ideaal! Je bent tijdens de openingstijden van KADE40 altijd welkom om te komen flexwerken in onze centrale hal.

Ik ben op zoek naar een cadeau, kan ik dit bij KADE40 vinden?
KADE40 heeft een eigen winkel! KADE40 De Winkel is vooral gericht op handgemaakte producten door kunstenaars/makers uit Vlaardingen. Er is altijd iemand aanwezig om je te adviseren en het ideale cadeau te vinden.

Ik ben zoek naar iets moois voor aan de muur, kan KADE40 me hierbij adviseren?
Het is zeker mogelijk om via KADE40 aan een mooi werk voor aan de muur te komen. Je kan bijvoorbeeld een werk kopen tijdens een van de exposities. Maar nog veel leuker om te proberen is een abonnement op de Kunstuitleen van KADE40. Voor een maandelijks bedrag hangt een  van de toppers uit de grote collectie bij jullie thuis boven de bank. Wil je advies? Ook daar helpen we je graag mee. Kom tijdens de openingstijden van KADE40 eens vrijblijvend kijken of er iets voor je tussen zit.

Ik wil een kinderfeestje organiseren, kan dit bij KADE40?
Wat leuk dat je aan KADE40 denkt! Wij beschikken over een groot netwerk op creatief gebied en wanneer jij graag een feestje geeft bij KADE40 denken we graag met je mee over de mogelijkheden. Doen? Neem dan even contact op met Stephanie Hameeteman.

Ik wil vrijwilligerswerk doen, kan dit bij KADE40?
Bij KADE40 zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die ons gezellige team komen versterken. Wil je meer weten over Vrijwilligerswerk bij KADE40 kijk dan even op onze vacaturepagina.

Ik wil stage lopen, kan dit bij KADE40?
Leuk dat je aan KADE40 denkt als stageplek. We zijn een bedrijf dat graag met je meedenkt over een stage. Wil je meer weten over stage lopen bij KADE40? Kijk dan even op onze vacaturepagina.

Kan ik ook gewoon een kopje koffie drinken bij KADE40?
Zeker weten! Na een rondje in de stad, langs de haven, of gewoon om even gezellig kunst te komen kijken ben je altijd van harte welkom om wat te komen drinken in onze centrale hal. De huismeesters en/of vrijwilligers schenken met alle liefde een bakkie voor je in. ( En de koffie is stiekem ook héél lekker.)

Hoe is KADE40 bereikbaar?
Kijk hiervoor op deze pagina.

Hoe schrijf ik me in voor een cursus of workshop?
Je kiest eerst een cursus of workshop en klikt dan op Inschrijven.  De rest volgt vanzelf.

Wat voor niveau moet je hebben om een cursus te kunnen volgen?
Iedereen kan deelnemen aan onze cursussen. Er is aanbod voor starters, gevorderden en ver gevorderden. Deze informatie staat bij de cursussen vermeld.

Start typing and press Enter to search