VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik instromen in een cursus?
In principe kan dit bij een aantal cursussen na overleg. Het is afhankelijk van de beschikbare plek. Je kunt het navragen bij de administratie. Er starten regelmatig korte cursussen.

Hoe word ik op de hoogte gesteld als een les niet doorgaat?
Je wordt gebeld of er wordt een mail verstuurd

Hoe kan ik me het beste afmelden?
Je kunt je telefonisch afmelden of stuur een mail naar info@kade40.nl. Wij geven het door aan de docent.

Wat is de bereikbaarheid van KADE40?
KADE40 ligt in het centrum van Vlaardingen. Bushalte Liesveldviaduct ligt op 5 minuten loopafstand. Vanaf maart 2018 zal KADE40 ook bereikbaar zijn per metro. Er is parkeergelegenheid bij het station of in de Parking Centrum/Stadhuis, bereikbaar vanaf de Burgemeester Pruissingel via de Maassluisedijk.

Ik heb geen instrument, kan ik er een huren?
Helaas hebben we nog geen verhuur mogelijkheden. De meeste instrumenten waarop lesgegeven wordt staan in de muziekstudio’s. De docent kan je ook adviseren in de aanschaf van een instrument.

Ik ben verhinderd voor een les kan ik deze inhalen?
Helaas kan een gemiste les niet ingehaald worden en er bestaat geen recht op restitutie. Als je door langdurige ziekte verhinderd bent is het mogelijk, om op vertoon van een doktersverklaring en schriftelijke afmelding restitutie te krijgen.

Hoe schrijf ik me in voor een cursus of workshop?
Je kiest eerst een cursus of workshop en klikt dan op Inschrijven. je kunt ook langskomen op de administratie van KADE40. Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-15.00.

Wat voor niveau moet je hebben om een cursus te kunnen volgen?
Iedereen kan deelnemen aan onze cursussen. Er is aanbod voor starters, gevorderden en ver gevorderden. Deze informatie staat bij de cursussen vermeld.

Start typing and press Enter to search