Update: nieuwe coronamaatregelen

Een update naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 2 november waarin aangescherpte maatregelen werden aangekondigd. De nieuwe coronamaatregelen zijn ook van toepassing op KADE40 en gaan in per zaterdag 6 november.
Vanaf zaterdag 6 november aanstaande wordt het Corona test verbreed ingezet binnen CTB-plichtige sectoren (waaronder kunst,cultuur, horeca en evenementen). Wij volgen hierin de maatregelen van branchevereniging Cultuurconnectie.

CTB scan
Voor bezoekers en gebruikers van KADE40 betekent dit dat iedereen bij binnenkomst zijn/haar CTB moet laten scannen bij de vooringang van KADE40. De achterdeur zal niet meer in gebruik zijn.  Er zijn geen uitzonderingen, behalve Kunst- en cultuurbeoefening in georganiseerd verband voor jeugd tot 18 jaar.

Mondkapjes
Voor publieke ruimten en doorstroomlocaties waarbij een CTB scan verplicht is bij binnenkomst vervalt de mondkapjesplicht binnen. Dit betekent voor bezoekers/gebruikers van het pand van KADE40 dat het niet verplicht is een mondkapje te dragen in het pand. Vanzelfsprekend ben je vrij om dit wel te doen.

1,5 meter: dringend advies, niet verplicht
In alle gevallen waarin een CTB vereist is, vervalt het dringende advies om 1,5 meter afstand te bewaren. Dit dringende advies (en dus geen verplichting) is niet van toepassing bij KADE40 omdat wij vallen onder de CTB-plichtige sector (kunst, cultuur, horeca en evenementen). Wel willen wij iedereen de ruimte geven om deze afstand wel te bewaren en zorgen wij ervoor dat de lokalen zo ingericht zijn dat het ten alle tijden mogelijk is om deze afstand te waarborgen.

Voor vragen en meer informatie kan er contact worden opgenomen met Claudia van Hulst. (claudiavanhulst@kade40.nl)

Start typing and press Enter to search