Susan: STOTT Pilates voor gevorderden

Naam: Susan Hermans
Leeftijd: 48
Woonplaats: Vlaardingen
Cursus: STOTT Pilates voor gevorderden

“Ik zit nu 2 jaar op cursus bij Josee van der Kooij. Daarvoor deed ik niet eerder aan pilates. Ik was meer het type fit terwijl je zit, haha. Het leukste aan de lessen vind ik dat je zó bewust bezig bent met je eigen lichaam. Het is heel relaxed en echt bewustwording van je vrouw zijn. Ik zie door de lessen in: Less is more. Hoe kleiner de oefening, hoe intenser de impact. Elke dag ben ik bezig met wat ik op cursus heb geleerd. Iedere dag begin ik met 5 minuten rekken en strekken. Het liefst op een traptrede om mijn kuitspieren op te rekken. Ik heb al 3 nieuwe mensen meegenomen. De docent biedt namelijk ook proeflessen aan. Ze gingen mee door mijn enthousiasme over dat ik een sport heb gevonden die voor mij zo fijn is. Ik hoef geen moeite te doen om er naartoe te gaan, sterker nog: na afloop van de les kijk ik alweer uit naar de volgende.”
KADE40 voor mij: Spannend – Verrijking – Bijzonder – Vernieuwend

Benieuwd naar deze cursus na het verhaal van Susan? Bekijk hier alle cursussen in het discipline Body & Mind

Start typing and press Enter to search