Soraya: Toneelvereniging Varia

Naam: Soraya Visser
Leeftijd: 30
Woonplaats: Vlaardingen
Cursus: Ik ben lid van Toneelvereniging Varia

Dit is mijn tweede seizoen bij Varia. Ik vond het in het begin best spannend, maar nu doe ik het gewoon. Het is voor mij écht een uitlaatklep. Lekker gek doen en je inleven in verschillende rollen. Soms moet ik bijvoorbeeld heel boos spelen en eerst had ik dat echt eng gevonden, maar eigenlijk vind ik dat nu juist het leukste om te doen. Onze toneelvereniging bestaat al vanaf 8 januari 1873! Het leukste aan de lessen vind ik de sfeer. We hebben 10 actieve leden van heel uiteenlopende leeftijden. Op deze manier leer je mensen kennen waar je normaal gesproken niet zo snel mee om gaat. De sfeer onderling is altijd heel luchtig en ontspannen. We zijn pas met de vereniging naar Londen geweest, waar we naar musicals zijn geweest ter inspiratie. Er ontstaat steeds meer contact buiten alleen de maandagen ( waarop we repeteren).  Kijk een keer mee! Wees vooral jezelf. Niets is namelijk raar of vreemd, onze regisseur staat open voor ieders input. Je wordt niet direct in het diepe gegooid. Maar écht het allerbelangrijkste is: wees jezelf.
KADE40 voor mij: Gastvrij – Gezellig

Benieuwd naar deze cursus na het verhaal van Soraya? Bekijk hier alle cursussen in het discipline Theater!

Start typing and press Enter to search