Schilderen voor iedereen

Meer informatie

In Vlaardingen en omstreken wonen veel zelfstandig wonende ouderen waarvan velen niet vaak meer buiten hun wijk komen. Bijvoorbeeld doordat hun fysieke toestand dit niet meer toelaat, naasten zijn weggevallen of zij zich onzeker voelen.

Stichting Culturall en KADE40 zetten zich in om deze ouderen samen te brengen door middel van kunstbeoefening. KADE40 is er voor iedereen, ook voor de mensen die ons pand niet kunnen bereiken. Daarom ontwikkelt en ondersteunt KADE40 activiteiten in de wijken om zoveel mogelijk mensen van kunst en cultuur te laten genieten.

Onder begeleiding van een kunstenaar werken de ouderen aan het (her)ontdekken van hun talenten én is het uiteraard onderling ook onwijs gezellig tijdens de activiteiten! De uiteindelijke werken worden tentoongesteld in KADE40.

Nieuw dansproject voor (ex) kankerpatiënten van start bij KADE40

‘Dance with your reflection’: een speciale danstraining voor (ex) kankerpatiënten start 8 mei. ‘Geïnspireerd op een onderzoek in vijf Europese


Opbrengst verkoopexpositie gedoneerd aan Parkinsonfonds

Paul Doest, onze vrijwilliger in de keramiekwerkplaats maakt ook zelf prachtige beelden. In januari organiseerden wij een verkoopexpositie van zijn


Splinter Chabot gast bij SCHRIJFDORST, koop hier je kaartje

Op zondagmiddag 16 april is het tijd voor alweer de derde editie van het Schrijfdorst Festival! Een co-productie van De


De Kade40 nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.