Première Scholenvoorstelling @ismomamo

KADE40 heeft i.s.m. acteur Ismaîl Mamo en regisseur Bosse Beckers een scholenvoorstelling ontwikkeld die belangrijke maatschappelijke thema’s bespreekbaar maakt. Eenmalig speelt Ismaîl de voorstelling buiten de schoollokalen, grijp deze kans!

Première: zaterdag 14 september om 14:00 bij KADE40. Reserveer je kaartje hier.

@ismomamo gaat over Ismaîl Mamo (23), een jongen die drie jaar geleden weg moest vluchten uit Syrië. Maar wie Ismaîl ontmoet ziet dat er iets bijzonders met hem is… Hij bekijkt de wereld net even anders. Gaat net even anders om met tegenslagen en problemen en (misschien nog wel het belangrijkste) hij krijgt iedereen aan het lachen! Komt het door zijn afkomst? Door wat hij heeft meegemaakt? Of gewoon door wie hij is? Oordeel zelf! Laat je meevoeren door het leven van een jongen die vanuit niets, iets moet zien te maken. Die totaal opnieuw moet beginnen!

De voorstelling @ismomamo gaat precies daar over. We staan allemaal weleens voor grote veranderingen in ons leven. Hoge bergen van verwachtingen die onbeklimbaar lijken. Hoe ga je daar mee om? Hoe zet je in hemelsnaam de eerste stap? Hoe maak je nu de juiste keuze? Ismaîl laat via een keur aan grappige, innemende en aangrijpende anekdotes zien hoe hij deze issues te lijf gaat. Na afloop van deze korte voorstelling mag je zelf aan de slag in een aansluitende workshop. Je kruipt in de huid van personages uit Ismaîls’ leven en je ervaart hoe het is om de wereld te zien vanuit zijn perspectief.

Start typing and press Enter to search