Welkom bij KADE40!

Allereerst van harte welkom in onze mooie haringstad Vlaardingen. Fijn dat je er bent!

Op deze pagina lees je hoe we alle Vlaardingers laten proeven van kunst en cultuur. We hopen je binnenkort bij ons te ontmoeten.

 

Aan de slag (cursusaanbod/verenigingen)

In je vorige woonplaats altijd dansles gehad? Of zongen de kinderen de sterren van de hemel in het plaatselijke kinderkoor?

Toe aan een nieuwe uitdaging na de verhuizing en wil je andere creatieve Vlaardingers ontmoeten? Kijk dan op onze website naar de diverse mogelijkheden.
Een greep uit de disciplines: Beeldend, Kunstgeschiedenis, Theater, Dans, Muziek, Body&Mind

Een passende bezigheid gevonden? Inschrijven kan via de website of via de docent of vereniging. Na de inschrijving wordt er door de aanbieder van de activiteit contact met je opgenomen.
Eerst de kat uit de boom kijken? Een aantal verenigingen of docenten bieden de gelegenheid om een afspraak te maken voor een proefles.
Cursussen starten op diverse momenten in het jaar. Laat je niet tegenhouden door startdata want instromen bij een cursus of in een vereniging is in overleg vaak mogelijk.

 

KADE40 in het onderwijs
Op veel Vlaardingse scholen kom je KADE40 tegen. Kunstvakdocenten bieden lessen aan in alle disciplines. Leerlingen brengen ook een bezoek aan de overige culturele instellingen. Ook onder schooltijd is er voldoende kunst te beleven.

Wil je hier als ouder of verzorger meer over weten dan kun je een kijkje nemen op de website van KADE40 onder het Onderwijsaanbod. Bijna alle scholen maken hier gebruik van.

KADE40 is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuw aanbod in het onderwijs. Grote kans dus dat jouw kind(eren) binnenkort enthousiast thuiskomen na een schooldag!

 

De Kunstuitleen/De Winkel

Na de verhuizing nog op zoek naar een mooi werk voor aan de muur? Als lid van de Kunstuitleen kun je een werk huren. Voor €5,- per maand hangt er al een kunstwerk bij jou thuis.

Kom grasduinen in de Kunstuitleen op KADE40 waar een deel van de collectie te bezichtigen is. De gehele collectie is hier digitaal te bewonderen. Het is ook mogelijk om online een werk te zoeken en het op een door jou gewenst tijdstip af te halen.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? KADE40 heeft een winkel waar kunstzinnige en  vintage producten verkocht worden. Sommigen zijn gemaakt door lokale kunstenaars. Van woonaccessoires tot tassen, sieraden en glaskunst.

De Winkel is geopend tijdens de openingstijden van KADE40.

Ben jezelf als creatief ondernemer op zoek naar een verkooppunt neem dan contact op met ons. Info@kade40.nl

 

Afspraak maken

We kunnen schrijven zoveel we willen, maar de sfeer van KADE40 proef je het best wanneer je ons pand een keer bezoekt. Maak hiervoor een afspraak met Stephanie Hameeteman (stephaniehameeteman@kade40.nl). Het is natuurlijk ook mogelijk om een belafspraak te maken. (010-4602011)

Op vertoon van de “Welkom in Vlaardingen” brief die je hebt ontvangen van de Gemeente Vlaardingen drinken we een kopje koffie met je en krijg je een persoonlijke rondleiding door het pand.

 

Op de hoogte blijven

Zoals je leest is er een hoop te doen bij KADE40. Vind je het leuk om up to date te blijven volg ons dan op Facebook, Instagram, Twitter of Linkedin. We delen regelmatige leuke nieuwtjes, foto’s en filmpjes.

Elke maand een KADE Update ontvangen met het nieuws gebundeld per maand? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: link hier.

We kijken uit naar je bezoek!

OPENINGSTIJDEN

  • maandag: 16.00 tot 22.30 uur
  • dinsdag t/m vrijdag: 09.00 tot 22.30 uur
  • zaterdag: 09.00 tot 14.00 uur

Tijdens de (school)vakanties zijn wij gesloten.

KADE40 de Winkel: 

  • maandag: 16.00 tot 19.00 uur
  • dinsdag t/m vrijdag: 09.00 tot 19.00 uur
  • zaterdag: 09.00 tot 14.00 uur

Start typing and press Enter to search