On stage

De locatie On Stage is het summum voor vrouwen! Alles wat vrouwen bezig houdt op het gebied van uiterlijk, verzorging en vrouwenzaken komen hier aan bod.

Beauty & Fashion

Alles wat met Beauty & Fashion te maken heeft vind je op de locatie On Stage. Alleen de A-merken zijn hier vertegenwoordigd. Hier tref je de vele modeshows, beauty-workshops, panel-sessies, make-overs, cliniqs en het Beauty Advies Plein waar de beauty-specialisten jou advies geven.

Body & Mind

Hier vind je vele verzorgingsproducten voor lichaam en geest die jouw een boost geven. Ook kun je de geest even tot rust laten komen door bijvoorbeeld een yogasessie of ontspanningssessie bij te wonen. De vele gezondheidstips en producten helpen je om goed de winter door te komen.

De sessies en workshops over relaties zorgen er voor dat je zelf meer inzicht krijgt over jouw relatie(s). Praat zelf mee in een sessie of stel je vragen aan een deskundige.

De Verleidingslounge

Hier gebeurt het! echte vrouwenzaken!

In de verleidingslounge ontdek je alles wat met verleiden te maken heeft. Volg de (foute)mannen sessie of kom er achter hoe de penis daadwerkelijk denkt en wat hij doet. Wil je zelf gaan verleiden? Tal van sexy lingerie en producten.

Start typing and press Enter to search