Splinter Chabot gast bij SCHRIJFDORST, koop hier je kaartje


Op zondagmiddag 16 april is het tijd voor alweer de derde editie van het Schrijfdorst Festival! Een co-productie van De Schrijfschool en KADE40.

Van 12.00u tot 19.00u zijn er schrijfworkshops, de huldiging van de schrijfwedstrijd-winnaars én een spetterend voorleesfeest met borrel natuurlijk.

Niemand minder dan Splinter Chabot is gast én is juryvoorzitter. Hij zal de Schrijforst bundel ‘Eer & Geweten’- met de verhalen, teksten en gedichten van de zeven schrijfwedstijdwinnaars overhandigen aan de aanwezige winnaars. Het festival wordt gepresenteerd door zangeres Mingue.

We sluiten de dag af met het voorleesfeest en een borrel. Ben jij er bij? Een ticket kost €10,- en koop je hier: Schrijfdorst 2023 – Ticketkantoor

Schrijfworkshops
Het festival begint met drie schrijfworkshops van ongeveer een uur. Deze schrijvers en schrijfdocenten geven de workshops:

  • Marcel Verreck (Columns Schrijven)
  • Edwin de Voigt (Schrijven met Humor)
  • Heleen Schoone (Autobiografisch Schrijven)
  • Manou van de Zande (Creatief Schrijven)

In de pauze is er wat lekkers te eten en drinken

Schrijfwedstrijd

Thema van Schrijfwedstrijd Schrijfdorst  editie 3 is Eer & Geweten. De zeven winnende verhalen, gedichten en spoken wordteksten komen in de bundel Schrijfdorst Eer & Geweten. Juryvoorzitter en schrijver Splinter Chabot en Mingue presenteren het eerste exemplaar tijdens Festival Schrijfdorst. Daarna is er een voorleesfeest en borrel. Dus heb je eigen werk dat toe is aan publiek? Iets vlammends geschreven tijdens de workshops van Festival Schrijfdorst? Lees voor! Het publiek is warm, aardig en vol eer & geweten.

We zien je graag!

Foto Splinter Chabot: Tom Cornelissen