KADE40 genomineerd voor DEN Award!


De DEN Award is dé prijs voor het meest moedige digitale experiment om nieuw publiek te bereiken. KADE40 is genomineerd voor CodeKade. CodeKade is een digitaal onderwijs festival voor de basisscholen met diverse educatieve online workshops en meer activiteiten.

 

Codekade is ontwikkeld door KITE Educatie, de digitale partner van KADE40. KITE geeft onder de naam het Uitvinderslab les op zolder bij KADE40. Het digitale onderwijs festival is (gratis) beschikbaar voor alle scholen die meedoen met het structurele cultuurprogramma Vlaardingse Schatten van KADE40.

 

Barry Marré van KADE40 “We zijn super blij met deze nominatie! Samen met KITE zetten we ons in om de Vlaardingse leerlingen laagdrempelig met techniek en mediakunst in aanraking te laten komen om ze zo de valkuilen én plezier van de digitale wereld te leren. Fijn dat dit landelijk wordt opgepikt! “

 

De jury over CodeKade “Dit is een moedig initiatief omdat er gebruik wordt gemaakt van verschillende vormen waardoor kinderen worden uitgedaagd om anders te kijken naar kunst, techniek en media”.

 

2 juni volgt de uitslag.