Barry Marré per september nieuwe directeur KADE40


KADE40 bestaat dit jaar 10 jaar. Er staat een prachtige organisatie, diepgeworteld in de stad. Daar zijn we trots op. De blik van KADE40 is altijd op de toekomst gericht en op zoek naar nieuwe kansen. KADE40 heeft een groei doorgemaakt en zal het komend jaar naar een nieuw bestuursmodel gaan met een directeur bestuurder. Het team is inmiddels ook geleidelijk veranderd en heeft een aantal nieuwe (jonge) professionals in huis.

Vanuit die gedachte heeft de huidige directeur Sylvia Hagers besloten om een stap terug te doen. Vanaf 1 september wordt Barry Marré de nieuwe directeur van KADE40. Sylvia blijf de komende tijd verbonden aan de organisatie als beleidsadviseur en zal haar expertise vooral aanwenden om KADE40 als organisatie nog sterker te maken.

 

Sylvia Hagers “Ik heb er het volste vertrouwen in dat het instituut wat ik in 10 jaar heb neergezet een mooie toekomst tegemoet gaat met een focus op alle belangrijke zaken die in de maatschappij spelen.
De meeste van jullie weten hoe Barry en ik de afgelopen jaren samen hebben gewerkt aan het KADE40 van nu. In vol vertrouwen laat ik dat nu verder over aan Barry, terwijl ik op de achtergrond ondersteun en meebouw aan de toekomst.

KADE40 krijgt met Barry een creatieve en gedreven directeur”.

 

Barry Marré “Ik ben heel blij met het vertrouwen van Sylvia, bestuur en team en ik heb ontzettend veel zin om samen met alle kunstprofessionals, docenten en KADE40 team nog meer kunst en cultuur in ons mooie pand, op de scholen én in de wijken aan te bieden.

Foto: Gaby Jongenelen