Live Streetart @ KADE40 KADE KAFÉ

Na de voorgaande edities van het KADE KAFÉ staat er deze vrijdag een heel bijzondere editie op de agenda van KADE40: Mark My Words. Een editie die in
het teken staat van streetart, met veel gevestigde jonge kunstenaars uit Rotterdam en omgeving!
Organisatoren Edie Koetsenruijter en Robbert Roskam zijn enthousiast en moedigen iedereen aan om een kijkje te komen nemen tijdens deze speciale editie. “Aanstaande vrijdag zullen hans schuttenbeld, renier landwehr, Jelmer Konjo, Tim mulder, Franky sticks en Noël Deele van het Rotterdams label “Venour” een groepsexpositie openen. De kunstenaars zullen  live aan de slag gaan tijdens het KADE KAFÉ en toveren een nu nog spierwitte muur om tot een kleurrijk kunstwerk binnen ons pand. Heel gaaf om te zien en we hopen hiermee een doelgroep aan te spreken die normaal niet zo snel bij ons binnenwandelen.” Aldus Edie koetsenruijter.

De culturele vrijdagmiddagborrel zal voorzien worden van beats door de Vlaardingse DJ Vinnie Mikra.
“Het is prima om deze jonge talenten ruimte te bieden.De bezoekers van KADE40 krijgen zo nieuwe makers te zien op een zeer toegankelijke manier. Niet iedereen heeft gelijk oog voor streetart. En zo halen we het in huis.” Aldus directeur Sylvia Hagers.
Voor meer informatie over KADE KAFÉ – Mark My Words en de editie van volgende week vrijdag (18 okt.) hou de socials van KADE40 in de gaten!

Iedereen is welkom tijdens het KADE KAFÉ , elke vrijdag t/m 18 oktober van 17.00u tot het niet meer gezellig is.
Kom lekker cultureel verantwoord borrelen bij KADE40 tijdens het KADE KAFÉ!

Data:
Vrijdag 11 oktober – vanaf 17.00 uur “Mark my words”
Vrijdag 18 oktober – vanaf 17.00 uur “ Speeldoos”

Start typing and press Enter to search