KUNSTUITLEEN

Kunstuitleen

Altijd al beeldende kunst in huis willen hebben, maar nog niet aan kopen toe? Lenen kan ook! Kunstuitleen KADE40 beschikt over een uitgebreide collectie beeldende kunst, die uitgeleend wordt aan particulieren, bedrijven en instellingen. De collectie bestaat uit een grote variatie aan kunst; schilderijen, tekeningen, grafiek, foto’s en kleine objecten van brons en andere materialen.

Veel werk is afkomstig van kunstenaars uit Vlaardingen en omstreken.

Mocht je een werk hebben gehuurd waar je niet op uitgekeken raakt, dan is er bij een groot deel van het werk de mogelijkheid het te kopen. Sommige werken behoren tot de stadscollectie van Vlaardingen en deze zijn niet te koop, maar uiteraard wel te huur.

Je kunt nu online een werk uitzoeken en het op een door jou gewenst tijdstip afhalen aan de Westhavenkade 40. Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk een werk uit te zoeken in de Kunstuitleen. Een deel van de collectie is daar te bezichtigen. De totale collectie is digitaal te bekijken en de gewenste stukken kunnen we voor je uit het depot halen.

Openingstijden
– maandag: 16.00 tot 20.00 uur
– dinsdag t/m donderdag: 09.00 tot 20.00 uur
– vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur
– zaterdag: 09.30 tot 13.00 uur

Tijdens de  (school)vakanties zijn wij gesloten.

Tarieven particulier
– 
1 werk     :   5 euro per maand of 60 euro per jaar
– 2 werken :  9 euro per maand of 108 euro per jaar
– 3 werken : 13 euro per maand of 156 euro per jaar

Informatie over voorwaarden volgt z.s.m. Tot dan, loop even langs en vraag aan de receptie.

Bedrijven
Voor bedrijven hanteren wij speciale voorwaarden. Graag adviseren wij in de samenstelling van een geschikte en eigentijdse collectie voor uw bedrijf. Indien gewenst verzorgen wij een jaarlijkse wisseling van de kunstcollectie.

Kijk voor meer informatie op deze website onder bedrijven.
Contact:  kunstuitleen@kade40.nl , 010-4602011

Scholen
De collectie van de Kunstuitleen is ook beschikbaar voor scholen. In het educatieve aanbod van het Kunstenplan wordt al een bezoek gebracht aan de Kunstuitleen. Praten over kunst is interessant, maar er naar kijken is nog interessanter. Zo kunnen jonge Vlaardingers al vroeg in het aanraking komen met beeldende kunst. Met school een bezoek brengen aan de Kunstuitleen onder leiding van een Vlaardings beeldend kunstenaar? Neem contact op met:

Marjet Kooij, Kunstuitleen/curator Marjetkooij@kade40.nl
Anouk Tjokrojoso – van der Vlies,
Consulent Onderwijs Anoukvandervlies@kade40.nl

GALERIE
In de foyer/galerie van KADE40 worden het hele jaar wisselende tentoonstellingen gehouden, met vooral aandacht voor kunstenaars uit Vlaardingen en de regio. Vaak ook in samenwerking met derden. Houd onze website in de gaten of kijk in de agenda.

Neem voor informatie over voorwaarden en tarieven contact met ons op.

Start typing and press Enter to search