Kasja: Vrij Tekenen & Schilderen

Naam: Kasja Boudesteijn
Leeftijd: 52
Woonplaats: Schiedam
Cursus: Vrij Tekenen en Schilderen

“Ik ben in 1995 begonnen met schilderlessen van Maria Arenas aan de overkant op de Vrije Academie. Het leukste aan de lessen vind ik dat ik elke week 2,5 uur lang ongestoord bezig kan zijn met mijn hobby en ik een docent heb die mij soms uit mijn comfortzone haalt. Ik heb dankzij de geleerde stof tijdens de lessen van mijn hobby mijn werk kunnen maken! Ik geef schilderworkshops op basisscholen in Vlaardingen en Schiedam. Ook geef ik kinderfeestjes waarbij we met zijn allen gaan schilderen. Ik doe elk jaar mee met de cursistenexpositie bij KADE40. Vorig jaar heb ik meegedaan aan het White Wall Project en toen is mijn werk uitgekozen. Mijn werk heeft toen gehangen in het Stedelijk Museum Schiedam en ook bij KADE40!”
KADE40 voor mij: Inspirerend

 

Benieuwd naar deze cursus na het verhaal van Kasja? Bekijk hier alle cursussen in het discipline Beeldende kunst!

Start typing and press Enter to search