Karlijn & Seraphina: Zangles

Naam: Karlijn & Seraphina
Leeftijd: 5 & 6 jaar
Woonplaats: Vlaardingen
Cursus: Zangles bij Villa Voice

Karlijn: Via een interview in de krant met juf Roosje kwam in terecht bij KADE40. Ik zing de liedjes die we leren thuis en voor de spiegel. Ik heb al vaak meegedaan aan optredens.  Dan gaan we met elkaar op een podium zingen en dansen. In de Stadsgehoorzaal hebben we opgetreden als koor en ook in de Bibliotheek!

Seraphina: Het zingen is heel erg leuk en de juf lief. Ik heb ook nieuwe vriendinnen. Thuis zing ik ook heel vaak, soms vinden mijn broertjes dat zelfs irritant! Ik heb ook meegedaan met voorstellingen, dat was wel een beetje spannend.. Er waren een heleboel mensen. Ik vind de lessen bij Villa Voice heel leuk, gezellig en stoer!

Benieuwd naar deze cursus na het verhaal van Karlijn en Seraphina? Bekijk hier alle cursussen in het discipline Zang !

Start typing and press Enter to search