KADE40 Kinderfeestje: een cadeautje voor alle jarige kinderen

In tijden van corona jarig zijn is natuurlijk niet leuk. 

Trakteren op school gaat  

lastig, een huis vol visite zit er voor nu niet in en een feestje voor al jouw vriendjes en vriendinnetjes lijkt ook niet te lukken. Centrum voor Kunst en Cultuur in Vlaardingen, KADE40 brengt daar verandering in! Alle jarige kinderen uit Vlaardingen die zin hebben om een creatief verjaardagsfeestje te vieren kunnen zich aanmelden.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je aan te melden voor een KADE40 Kinderfeestje. Docent Robbert Roskam gaat samen met jullie creatief aan de slag. Met maximaal 10 kinderen kan je meedoen aan het KADE40 kinderfeestje. Samen met de docent gaan jullie aan de slag met een creatieve opdracht via het programma Zoom. Je kan al jouw vriendjes en vriendinnetjes zo weer even zien en samen iets moois maken! Creatief zijn kan gelukkig ook vanuit huis en via de digitale mogelijkheden kan je gelukkig toch in contact blijven met anderen.

Het beloven knal feestjes te worden vol creativiteit en gezelligheid.

Een kinderfeestje reserveren is kosteloos, evenals het meedoen. Wel moet je van te voren reserveren bij de docent. Dit doe je door een mail te sturen naar: Robbertroskam@kade40.nl.

KADE40 hoopt op deze manier veel kindjes een leuk verjaardagsfeestje te bezorgen, want iedereen wil een gezellig feestje, juist nu.

Start typing and press Enter to search