KADE KAFÉ – Effe kijken

Tijdens KADE KAFÉ geniet je elke vrijdag (vanaf 17.00 uur) van 27 september tot en met 18 oktober van een nieuwe feestelijke opening van een expositie. Kom genieten in KADE40, tijdens de enige cultureel verantwoorde vrijdagmiddagborrel van Vlaardingen!

Het KADE KAFÉ is een initiatief van Robbert Roskam (curator KADE40) en Edie Koetsenruijter (marketing & communicatie KADE40). Het doel van KADE KAFÉ is het snel rouleren van exposities, zodat er altijd iets nieuws te zien is aan de Westhavenkade 40. Het gaat vooral om het verbinden van Vlaardingers met elkaar én met kunst en cultuur. Tijdens de edities van het KADE KAFÉ zal er werk te zien zijn van jonge kunstenaars uit Vlaardingen en omgeving. Onder het genot van een drankje en live muziek, zal elke editie een goede gelegenheid zijn om samen te komen met vrienden, om te netwerken of gewoon te genieten van kunst en cultuur.

De eerste edities van het KADE KAFÉ waren een groot succes! Een gezellige opkomst, met een heel divers publiek, leuk!
Aanstaande vrijdag, 18 oktober is het tijd voor de KADE KAFÉ x Speeldoos. Deze edities staat in het teken van muziek. Aangezien het afgelopen vrijdag zo gezellig was, ook na de genoemde eindtijd van 19.00u zullen de volgende edities geen officiële eindtijd hebben en gaan we door tot het gezellig is! 😉
Iedereen is welkom tijdens de edities van het KADE KAFÉ, vanaf 27 september t/m 18 oktober vanaf 17.00 uur.

Kom cultureel verantwoord borrelen bij KADE40 tijdens het KADE KAFÉ!

Data:

Vrijdag 27 september- 17.00 uur KADE KAFÉ – Jelmer Konjo & Vinnie Mikra
Vrijdag 4 oktober – 17.00 uur“ Ladies Night (mannen ook welkom)
Vrijdag 11 oktober – 17.00 uur “Mark my words”
Vrijdag 18 oktober – 17.00 uur “Speeldoos”

Start typing and press Enter to search