KADE KAFÉ: Winter Art Fest (WAF)

Op 6 december aanstaande is het tijd voor een nieuwe editie van de creatiefste vrijdagmiddagborrel van Vlaardingen. Vanaf 17.00 uur is iedereen van harte welkom om bij KADE40 te komen genieten van een expositie, kunstenaars die live bezig zijn met te gekke murals en muziek. Te koud? De achterplaats wordt voorzien van vuurkorven en tijdens deze winterse editie van het KADE KAFÉ kan de snert en glühwein uiteraard niet ontbreken.

Deze vrijdagmiddagborrel wordt georganiseerd om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met KADE40, kunst en hun makers en om te netwerken met andere bezoekers. Gewoon “effe kijken” is het motto.
“De reacties die wij van bezoekers van vorige edities kregen waren bijvoorbeeld : “Wat gaaf dat dit in Vlaardingen zit!” , “Zoiets heb je eigenlijk alleen in de grote steden!” “Wat leuk, nu heb ik een réden om een keer langs te komen!” Dit waren precies reacties waar we op hoopten, we gaan dus vooral door! ” aldus organisator Edie Koetsenruijter.
Zet vrijdagmiddag 6 december alvast met uitroeptekens in de agenda en kom cultureel verantwoord borrelen!

Meer informatie en namen van kunstenaars zullen de komende weken aangekondigd worden op social media kanalen van KADE40, houd deze dus vooral in de gaten.

Start typing and press Enter to search