Kaartverkoop Rock Around the Avondklok gestart

Wat begon als een idee bij initiatiefnemer Wibo Broek (Vlaardingse Bierbrouwerij), groeide binnen zeer korte tijd uit tot een heus (online) evenement waar zojuist de kaartverkoop van is gestart: het online

 festival/kroegentocht Rock Around the Avondklok op donderdag 18 februari. Geniet deze avond thuis van verschillende optredens van Vlaardingse artiesten vanuit tien Vlaardingse horecagelegenheden en ontdek dat de avondklok niet saai hóeft te zijn. Tickets (€ 12,50) zijn verkrijgbaar via kroepoekfabriek.nl, avondklok-‘n-rollen maar!

Hart onder de riem
Het online evenement is bedoeld als een steuntje in de rug, en als podium, voor hen die door de coronacrisis veel werk in rook zagen opgaan, zoals de Vlaardingse horeca, professionele muzikanten en technici. Wibo Broek: “We willen met dit online muziekfestival iedereen laten weten dat de kroegen, muzikanten en poppodia in Vlaardingen er nog steeds zijn én laten zien dat we actief zijn.” Rock Around The Avondklok is non-profit en de opbrengst is bestemd voor alle betrokkenen. Het initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., gemeente Vlaardingen en de Popunie / Music Support Zuid-Holland.

Livestream
Voorafgaand aan de show worden een aantal live gespeelde nummers van de artiesten opgenomen in de verschillende kroegen, coronaproof en met gemeentelijke toestemming. Deelnemende locaties zijn: Vulcaan Brouwerij, Proeflokaal de Kast, Café Markant, Bier- en Eetlokaal Antonius, Muziekcafé de Hommel, Eetcafé de Waal, Delta Hotel, Eetcafé D’Oude Stoep, Het Hart van Vlaardingen en The Irish Pub. In de anderhalf uur durende livestream worden deze optredens afgewisseld met interviews met kroegtijgers, horecabazen en andere betrokkenen en interactieve quizvragen. Meer zien en horen van een bepaalde artiest? Dan bestaat de mogelijkheid door te klikken naar meer songs.

De line-up wordt spoedig bekend gemaakt via de socials en websites van de betrokken partijen. Sluit aan bij dit heerlijke avondje ‘Avondklok-‘n-roll’ op de computer, tablet of smartphone en geef de horeca- en muzieksector in Vlaardingen ruggensteun!

Rock Around the Avondklok is een initiatief van de Vlaardingse Bierbrouwerij in samenwerking met het Zomerterras, De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal, Talk of the Town, KADE40 en Peitsman Licht en Geluid B.V.

Livestream Rock Around the Avondklok
Donderdag 18 februari 20:30 uur
Tickets (€ 12,50) via https://kroepoekfabriek.stager.nl/web/tickets/111050913

Start typing and press Enter to search