Het Grote KADE40 Kleding Ruil Festijn

Uitgekeken op je garderobe, een grote (kast) schoonmaak gehad, de kleding van je vriendinnen altijd nét wat leuker vinden, vind je

recyclen ook net zo leuk als iedereen bij KADE40 én ben je toe aan een gezellige middag “gratis” shoppen? Kom op zaterdag 9
november van 11.00u tot 15.00u kleding ruilen tijdens Het Grote KADE40 Kleding Ruil Festijn!

Op zaterdag 9 november organiseert KADE40 een kleding ruil middag van 11.00 tot 15.00uur. Op deze manier kan je kleding kwijt die je niet meer draagt en deze omruilen voor een ander kleding stuk.

Meedoen is kosteloos, maar er zijn wel wat regeltjes waar je rekening mee moet houden.

  1. Meedoen? Super! Je kan je aanmelden via: ediekoetsenruijter@kade40.nl
  2. Zorg ervoor dat je kleding op maat gesorteerd is
  3. Elke deelnemer krijgt per kledingstuk dat hij/zij inlevert een aantal punten.
  4. Kleding wordt gelabeld d.m.v. een puntensysteem. ( 1 punt = kleding die er goed uitziet maar misschien een klein knoopje mist | accessoires 1/2 punten = schoenen afhankelijk van de staat , 2 punten=puntgave kleding, 3 punten= designer kleding)
  5. Kleding moet schoon, gestreken en heel zijn.
  6. Kleding die over is na de ruilmiddag, wordt gedoneerd aan een goed doel. Je kleding komt dus hoe dan ook goed terecht.

Tijdens de ruilmiddag is de bar van KADE40 uiteraard geopend en kan je terecht voor koffie/thee en andere drankjes.  Iedereen is vrij om lekkere hapjes mee te nemen.

Kom alleen, met je zus, dochter of vriendinnengroep lekker een middagje kledingruilen tijdens Het Grote KADE40 Kleding Ruil Festijn!

Start typing and press Enter to search