Meer informatie

Expositie Fotowedstrijd VLD750 Toen en Nu

Op 28 oktober opent de tentoonstelling van de “Fotowedstrijd VLD750 Toen en Nu” in het Zonnehuis en in KADE40.. Zestig foto’s zijn geselecteerd. Voor elke foto lieten de fotografen zich inspireren door een oud beeld van Vlaardingen. Zij maakten een eigentijds beeld van dezelfde omgeving. De foto’s vormen samen een heel leuk overzicht van markante plekken in Vlaardingen.

De winnaar van de fotowedstrijd wordt bekend gemaakt tijdens het Stadskaravaan Eindfeest op 3 december in de Stadsgehoorzaal.

De Fotowedstrijd is onderdeel van ‘Vlaardingen DOEN’ en georganiseerd door de Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen (AFVV). In combinatie met de fotowedstrijd heeft AFVV vier foto-wandelingen georganiseerd door de stad en vier fotoworkshops bij KADE40. De vierde en laatste workshop werd gegeven op 4 november van 10 tot 12 uur en heeft als onderwerp  landschap/natuur fotografie. Deze workshop was een groot succes!

In reactie op de fotowedstrijd, georganiseerd door de Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen (AFVV), zijn zestig foto’s zorgvuldig geselecteerd. Deze beelden bieden hedendaagse interpretaties van historische scènes in Vlaardingen, waarbij elke fotograaf zich liet inspireren door een oud beeld en een eigentijdse versie van dezelfde omgeving creëerde. Op 3 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de Stadskaravaan Finale 2023, in de Stadsgehoorzaal.

Uitslag AFVV VLD750 Fotowedstrijd!

Afgelopen oktober en november heeft KADE40 mogen genieten van een prachtige foto expositie, bestaande uit werken van de deelnemers van

Cultuurhuis KADE40 viert feest

Cultuurhuis KADE40 is deze maand jarig en viert haar 10 jarige bestaan samen met de hele stad. Ter gelegenheid van

PitchParade – 1 november!

Pitch Parade: Breng je idee en krijg euro’s mee! Woensdag 01 november 19:00 – 21:30 uur Ben jij tussen de

De Kade40 nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.