Schrijfdorst Festival 2023

Op zondagmiddag 16 april is het tijd voor alweer de derde editie van het Schrijfdorst Festival! Een co-productie van De Schrijfschool en KADE40.

Van 12.00u tot 19.00u zijn er schrijfworkshops, de huldiging van de schrijfwedstrijd-winnaars én een spetterend voorleesfeest.

Niemand minder dan Splinter Chabot host het festival én is juryvoorzitter. Hij zal de Schrijforst bundel ‘Eer & Geweten’- met de verhalen, teksten en gedichten van de zeven schrijfwedstijdwinnaars presenteren.

We sluiten de dag af met het voorleesfeest en een borrel. Ben jij er bij? Een ticket kost €10,- en koop je hier: Schrijfdorst 2023 – Ticketkantoor

Meer informatie

Schrijfworkshops

Het festival begint met drie schrijfworkshops van ongeveer een uur. Deze schrijvers en schrijfdocenten geven de workshops:

  • Marcel Verreck (Columns Schrijven)
  • Edwin de Voigt (Schrijven met Humor)
  • Heleen Schoone (Autobiografisch Schrijven)
  • Manou van de Zande (Creatief Schrijven)

In de pauze is er koek, zopie en muziek.

Schrijfwedstrijd

Thema van Schrijfwedstrijd Schrijfdorst  editie 3 is Eer & Geweten. De zeven winnende verhalen, gedichten en spoken wordteksten komen in de bundel Schrijfdorst Eer & Geweten. Juryvoorzitter en schrijver Splinter Chabot en Mingue presenteren het eerste exemplaar tijdens Festival Schrijfdorst. Daarna is er een voorleesfeest en borrel. Dus heb je eigen werk dat toe is aan publiek? Iets vlammends geschreven tijdens de workshops van Festival Schrijfdorst? Lees voor! Het publiek is warm, aardig en vol eer & geweten.

Festival Schrijfdorst: schrijfworkshops, voorleesfeest en borrel.
Koop hier je ticket!

 

 

Nieuw dansproject voor (ex) kankerpatiënten van start bij KADE40

‘Dance with your reflection’: een speciale danstraining voor (ex) kankerpatiënten start 8 mei. ‘Geïnspireerd op een onderzoek in vijf Europese


Opbrengst verkoopexpositie gedoneerd aan Parkinsonfonds

Paul Doest, onze vrijwilliger in de keramiekwerkplaats maakt ook zelf prachtige beelden. In januari organiseerden wij een verkoopexpositie van zijn


Splinter Chabot gast bij SCHRIJFDORST, koop hier je kaartje

Op zondagmiddag 16 april is het tijd voor alweer de derde editie van het Schrijfdorst Festival! Een co-productie van De


De Kade40 nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.