Schrijfdorst Festival 2023

Op zondagmiddag 16 april is het tijd voor alweer de derde editie van het Schrijfdorst Festival! Een co-productie van De Schrijfschool en KADE40.

Van 12.00u tot 19.00u zijn er schrijfworkshops, de huldiging van de schrijfwedstrijd-winnaars én een spetterend voorleesfeest.

Niemand minder dan Splinter Chabot host het festival én is juryvoorzitter. Hij zal de Schrijforst bundel ‘Eer & Geweten’- met de verhalen, teksten en gedichten van de zeven schrijfwedstijdwinnaars presenteren.

We sluiten de dag af met het voorleesfeest en een borrel. Ben jij er bij? Een ticket kost €10,- en koop je hier: Schrijfdorst 2023 – Ticketkantoor

Meer informatie

Schrijfworkshops

Het festival begint met drie schrijfworkshops van ongeveer een uur. Deze schrijvers en schrijfdocenten geven de workshops:

  • Marcel Verreck (Columns Schrijven)
  • Edwin de Voigt (Schrijven met Humor)
  • Heleen Schoone (Autobiografisch Schrijven)
  • Manou van de Zande (Creatief Schrijven)

In de pauze is er koek, zopie en muziek.

Schrijfwedstrijd

Thema van Schrijfwedstrijd Schrijfdorst  editie 3 is Eer & Geweten. De zeven winnende verhalen, gedichten en spoken wordteksten komen in de bundel Schrijfdorst Eer & Geweten. Juryvoorzitter en schrijver Splinter Chabot en Mingue presenteren het eerste exemplaar tijdens Festival Schrijfdorst. Daarna is er een voorleesfeest en borrel. Dus heb je eigen werk dat toe is aan publiek? Iets vlammends geschreven tijdens de workshops van Festival Schrijfdorst? Lees voor! Het publiek is warm, aardig en vol eer & geweten.

Festival Schrijfdorst: schrijfworkshops, voorleesfeest en borrel.
Koop hier je ticket!

 

 

Kick-off CultuurAanBod

Op dinsdag 9 april was de kick-off van de nieuwe website CultuurAanbod. Op deze website is het cultuuraanbod te vinden

Vacature: KADE40 zoekt twee leden voor de Raad van Toezicht

Bij Cultuurhuis KADE40 zijn per 1 juli 2024 en 1 januari 2025 vacatures voor Leden van de Raad van Toezicht

Opening Geuzenmaand expositie

Opening Geuzenmaand expositie Op 08-03 opende de Geuzenmaand expositie met het thema ”vrijheid onder druk”. Om dit thema te eren

De Kade40 nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.