Eerste KADE KAFÉ groot succes!

Het eerste KADE KAFÉ van afgelopen vrijdag was een groot succes. Een gezellige opkomst met een heel divers publiek. Organisatoren Robbert Roskam
en Edie Koetsenruijter zijn enthousiast. “ Het doel van KADE KAFÉ is het snel rouleren van exposities, zodat er altijd iets nieuws te zien is aan de Westhavenkade 40. Het gaat vooral om het verbinden van Vlaardingers met elkaar én met kunst en cultuur. Tijdens de edities van het KADE KAFÉ is er werk te zien zijn van jonge kunstenaars uit Vlaardingen en omgeving. Onder het genot van een drankje en live muziek, is er elke vrijdagmiddag een goede gelegenheid om samen te komen met vrienden, om te netwerken of gewoon te genieten van kunst en cultuur.”

De eerste vrijdagmiddagborrel van KADEKAFE was zo’n succes dat we vanaf nu langer doorgaan.” Dus ook voor iedereen die van ver moet komen, of pas na 6en klaar is met werk, is het ook nog zeker de moeite waard om te “effe “ te komen kijken””, aldus Edie.

Aanstaande vrijdag is het tijd voor KADE KAFÉ – Ladiesnight, maar mannen zijn uiteraard ook meer dan welkom aan de Westhavenkade 40.
Deze vrijdag wordt er weer een nieuwe expositie geopend, ditmaal met het werk van de dames Madeleine Pico, Nelie Meininger en Josje Hattink.

Iedereen is welkom tijdens de edities van het KADE KAFÉ, elke vrijdag t/m 18 oktober van 17.00u tot het niet meer gezellig is.

Kom lekker cultureel verantwoord borrelen bij KADE40 tijdens het KADE KAFÉ! Mis het de komende weken niet.

Lees hier meer over KADE KAFÉ!

Data:
Vrijdag 4 oktober – 17.00-19.00 uur “ Ladies Night (mannen ook welkom)
Vrijdag 11 oktober – 17.00 – 19.00 uur “Mark my words”
Vrijdag 18 oktober – 17.00 – 19.00 uur “Speeldoos”

Start typing and press Enter to search