Spoedcursus Coronacommunicatie

Ook open 1 juni?
Spoedcursus coronacommunicatie voor ondernemers, bedrijven en verenigingen.

Café, school, sportclub, creatief centrum: de toko mag open! Voor ondernemers en uitbaters is het nu flink aanpoten om op 1 juni hun zaak coronaproof te hebben. Is alles eenmaal in orde, dán de regels naar klanten, ouders en leden communiceren. Kraakhelder en het liefst kort, korter, kortst. Hulp nodig? De Schrijfschool uit Rotterdam geeft een spoedcursus coronacommunicatie. Online. Maak in 1 uur tekst voor klanten en bezoekers coronaproof. Vrijdag 29 mei van 13.00 tot 14.00 uur.

 

Op zoek naar communicatiemateriaal verdwaalt elke winkelier, coach, docent en cafébaas in een woud coronaprotocollen. Voor elke branche zijn er meerdere. Want je mag open, mits je klanten 1,5 meter afstand houden, je niet meer dan 30 gasten tegelijk binnen hebt, je personeel mondkapjes en handschoenen draagt, mits… Voor je het weet telt je coronatekst 13 kantjes. En die leest geen hond.

 

Kort en bondig

Eén A4’tje moet het worden. Ga er maar aan staan – maar het kán. Zakelijke schrijfdocenten Manou van de Zande en Evelyn Strube van De Schrijfschool nemen je aan de hand. In de online spoedcursus krijg je de gouden tips en trucs voor een korte en bondige tekst voor jouw publiek. Optioneel: lever vooraf je concepttekst in.

 

Hapklaar voor publiek

Leer hoe je komt tot één hapklaar brok heldere informatie voor jouw clientèle. Krijg in drie kwartier tekst en uitleg over onder meer: hoe schrijf je naar je doelgroep? Hoe hou je het kort, korter, kortst? En wanneer laat je tekst, en wanneer plaatjes het werk doen? Het laatste kwartier is voor jouw vragen (via de chat).
Deadline inleveren concepttekst: woensdag 27 mei, 13.00 uur: info@deschrijfschool.com.

 

Schrap en schrijf

€ 45 voor bedrijven & verenigingen
€ 35 voor zzp’ers/eenpitters (actiecode EENPITTER)

Meer info: www.deschrijfschool.com

Start typing and press Enter to search