Vanaf 4+

Van zingen word je blij! En als je vier jaar bent, kun je daar al prima mee beginnen. Op speelse wijze wordt gewerkt aan liedjes leren en bewegen op de muziek.

 

In het kort


30-08-2022 - 07-07-2023
Dinsdag
16:00 - 16:45
Villa Voice
Aantal lessen wekelijks

Over deze cursus

Van zingen word je blij! En als je vier jaar bent, kun je daar al heel goed mee beginnen. Op speelse wijze wordt gewerkt aan liedjes leren en bewegen op de muziek. De muzikaliteit en stemgebruik wordt aangewakkerd en het vermogen zich te uiten gestimuleerd. Dat in een veilige en inspirerende omgeving waarin de je zoon of dochter zichzelf kan zijn.

Villa Voice wordt regelmatig benaderd om optredens te verzorgen bij festiviteiten in de stad en eens per half jaar is er een eindpresentatie voor familie en vrienden. Die optredens zijn de kers op de taart, een succeservaring die de kinderen nooit meer vergeten!

Villa Voice Vanaf Vier is een mooie opstap naar het Villa Voice Kinderkoor.

Start: September, instromen gehele seizoen mogelijk

Inschrijven

  Nieuw dansproject voor (ex) kankerpatiënten van start bij KADE40

  ‘Dance with your reflection’: een speciale danstraining voor (ex) kankerpatiënten start 8 mei. ‘Geïnspireerd op een onderzoek in vijf Europese


  Opbrengst verkoopexpositie gedoneerd aan Parkinsonfonds

  Paul Doest, onze vrijwilliger in de keramiekwerkplaats maakt ook zelf prachtige beelden. In januari organiseerden wij een verkoopexpositie van zijn


  Splinter Chabot gast bij SCHRIJFDORST, koop hier je kaartje

  Op zondagmiddag 16 april is het tijd voor alweer de derde editie van het Schrijfdorst Festival! Een co-productie van De


  De Kade40 nieuwsbrief

  Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.