Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen – AFVV

De Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen (AFVV) is opgericht in 1949 en heeft ongeveer 25 leden.
Tijdens de bijeenkomsten wordt eigen werk besproken of de techniek van fotograferen. Een paar maal per jaar worden sprekers uitgenodigd of is er een uitwisseling met andere fotoclubs. Vind je fotografie een leuke hobby en wil je jezelf ook verder ontwikkelen als fotograaf, kom dan vrijblijvend eens langs op een van de clubavonden.

In het kort


27-08-2024 - 27-05-2025
Dinsdag
20:00 - 22:00
AFVV
Aantal lessen wekelijks

Meer informatie

De Amateur Fotografen Vereniging Vlaardingen (AFVV) is opgericht in 1949 en heeft ongeveer 25 leden. Regelmatig komt op dinsdagavond de club bijeen op de zolderverdieping van KADE40.

Op deze avonden wordt eigen werk besproken of de techniek van fotograferen. Een paar maal per jaar worden sprekers uitgenodigd of is er een uitwisseling met andere fotoclubs.

Vind je fotografie een leuke hobby en wil je jezelf ook verder ontwikkelen als fotograaf, kom dan vrijblijvend eens langs op een van de clubavonden.

Voor meer informatie en contact opnemen met de AFVV neem je een kijkje op: afvv.nl

Inschrijven

Er is geen inschrijformulier aanwezig.
TRANSJOY & QUEERKOOR

TRANSJOY & QUEERKOOR In samenwerking met Vlaardingen Regenboogstad hebben we weer twee nieuwe queer-evenementen op de agenda staan! Benieuwd? Vind

Jaarverslag 2023

Kunst en cultuur op de juiste plekken. Met trots presenteren wij ons jaarverslag 2023. Een verslag waarbij het niet alleen

MAKEAMOVE

MAKEAMOVE Het is feest! Ter ere van het 50-jarig bestaan van het Haring en Bier feest zijn KADE40 en VIB

De Kade40 nieuwsbrief

Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.