Meer informatie

SWINGENDE START

In 2023 waren er al diverse projecten voor Zorgzaam Vlaardingen in het cultuurhuis van Vlaardingen. En in 2024 gaat het verder. Naast de projecten ‘Dance with your reflection’ en ‘Dans je lekker in je vel’, organiseren Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen en KADE40 het dansproject ‘Swingende start’.

Dit dansproject is speciaal voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar én hun ouders om het leven op een gezonde manier te starten. Door gelijk swingend van start te gaan leren de kinderen aan fysieke vaardigheden te werken op een dansante manier. Dit project werkt niet alleen aan fysieke en sociale vaardigheden door middel van dans, maar tijdens deze tien weken zal er ook regelmatig een moment zijn met een diëtist om ook te kijken naar de rol van voeding op een gezonde levensstijl. Op deze manier wordt er op preventief aan gezondheid gewerkt.

Het project bestaat uit vier rondes van tien weken. Ieder blok geeft 15 ouders en kinderen de mogelijkheid om tien weken lang actief bezig te zijn met gezondheid.

De tweede ronde start op woensdag 10 april in KADE40 om 10:00.

Inschrijven

  Kinderen en ouderen maken wijkkunst

  Kinderen en ouderen maken wijkkunst Ter ere van de Stadskaravaan in de wijk Holy op 8 juni zijn de kinderen

  Vlaardingen Regenboogstad organiseert de eerste Queer Collab

  Queer Collab #1:  Dit jaar organiseert Vlaardingen Regenboogstad een aantal Queer Collabs. Deze bijeenkomsten zijn er speciaal voor en door de

  Kick-off CultuurAanBod

  Op dinsdag 9 april was de kick-off van de nieuwe website CultuurAanbod. Op deze website is het cultuuraanbod te vinden

  De Kade40 nieuwsbrief

  Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.