Dance with your reflection

‘Dance with your reflection’: een speciale danstraining voor (ex) kankerpatiënten.

 

In het kort


08-04-2024 - 08-07-2024
Maandag
13:45 - 15:00
Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen
Aantal lessen 8

Meer informatie

‘Dance with your reflection’: een speciale danstraining voor (ex) kankerpatiënten.

In een reeks van danslessen zullen zij intensief bewegen, maar het zal anders voelen dan een uur aan slag gaan in de sportschool. Juist deze doelgroep heeft meestal te maken met lichamelijke veranderingen die nogal confronterend kunnen zijn. Dans kan bijdragen om hier de uitdaging mee aan te gaan. We streven ernaar dat de deelnemers zich weer zelfverzekerd voelen waardoor zij hier in het dagelijks leven profijt van hebben. Er wordt ingespeeld op wat het lichaam nog kan. Dus ook vrouwen die alleen maar kunnen zitten, kunnen meedoen.

Het spiegelbeeld is bijvoorbeeld voor deze doelgroep erg confronterend. Maar ook kunnen er concentratieproblemen ontstaan door chemo’s waardoor pasjes onthouden een uitdaging is. Door het elke week te doen, zal het steeds beter lukken.

Na de danstraining is er een moment van lotgenotencontact, waar onder begeleiding van de dansdocent koffie/thee met elkaar wordt gedronken en een thema wordt besproken.

Praktische info 

‘Dance with your reflection’
– op maandagen van 13.45 – 15.00 uur
– startdatum: 8 april
– einddatum 8 juli
– deze danslessen zijn gratis!

Inschrijven

  TRANSJOY & QUEERKOOR

  TRANSJOY & QUEERKOOR In samenwerking met Vlaardingen Regenboogstad hebben we weer twee nieuwe queer-evenementen op de agenda staan! Benieuwd? Vind

  Jaarverslag 2023

  Kunst en cultuur op de juiste plekken. Met trots presenteren wij ons jaarverslag 2023. Een verslag waarbij het niet alleen

  MAKEAMOVE

  MAKEAMOVE Het is feest! Ter ere van het 50-jarig bestaan van het Haring en Bier feest zijn KADE40 en VIB

  De Kade40 nieuwsbrief

  Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.