Vrij tekenen en schilderen

Begeleiding op maat, gericht op ieders voorkeur van werken. Of dat nu gaat om portretkunst, abstract- of landschappelijk werk: Binnen een inspirerende ‘open atelier situatie’ werk je aan jouw eigen oeuvre, met tijdens de lessen veel aandacht voor ideeontwikkeling en technische vaardigheden.

In het kort


12-01-2023 - 25-05-2023
Donderdag
19:30 - 22:00
Michel Wieggers
Aantal lessen 14

Over deze cursus

Begeleiding op maat, gericht op ieders voorkeur van werken. Of dat nu gaat om portretkunst, abstract- of landschappelijk werk: Binnen een inspirerende ‘open atelier situatie’ werk je aan jouw eigen oeuvre, met tijdens de lessen veel aandacht voor ideeontwikkeling en technische vaardigheden. Olie-, acryl- of aquarelverf? Tekenen of misschien een combinatie van technieken? De keuze is vrij en helemaal aan jou. ‘Een zeer inspirerende cursus voor zowel beginners als gevorderden’.

Voor meer informatie over de opzet van de cursus, inhoud van de lessen of het inschrijven neem je contact op met de docent.

Inschrijven

  Nieuw dansproject voor (ex) kankerpatiënten van start bij KADE40

  ‘Dance with your reflection’: een speciale danstraining voor (ex) kankerpatiënten start 8 mei. ‘Geïnspireerd op een onderzoek in vijf Europese


  Opbrengst verkoopexpositie gedoneerd aan Parkinsonfonds

  Paul Doest, onze vrijwilliger in de keramiekwerkplaats maakt ook zelf prachtige beelden. In januari organiseerden wij een verkoopexpositie van zijn


  Splinter Chabot gast bij SCHRIJFDORST, koop hier je kaartje

  Op zondagmiddag 16 april is het tijd voor alweer de derde editie van het Schrijfdorst Festival! Een co-productie van De


  De Kade40 nieuwsbrief

  Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.