Vrij tekenen en schilderen

Begeleiding op maat, gericht op ieders voorkeur van werken. Of dat nu gaat om portretkunst, abstract- of landschappelijk werk: Binnen een inspirerende ‘open atelier situatie’ werk je aan jouw eigen oeuvre, met tijdens de lessen veel aandacht voor ideeontwikkeling en technische vaardigheden.

In het kort


12-01-2023 - 25-05-2023
Donderdag
19:30 - 22:00
Michel Wieggers
Aantal lessen 14

Over deze cursus

Begeleiding op maat, gericht op ieders voorkeur van werken. Of dat nu gaat om portretkunst, abstract- of landschappelijk werk: Binnen een inspirerende ‘open atelier situatie’ werk je aan jouw eigen oeuvre, met tijdens de lessen veel aandacht voor ideeontwikkeling en technische vaardigheden. Olie-, acryl- of aquarelverf? Tekenen of misschien een combinatie van technieken? De keuze is vrij en helemaal aan jou. ‘Een zeer inspirerende cursus voor zowel beginners als gevorderden’.

Voor meer informatie over de opzet van de cursus, inhoud van de lessen of het inschrijven neem je contact op met de docent.

Inschrijven

  schrijfdorstfestival
  Deadline Schrijfwedstrijd Schrijfdorst

  KADE40 in Vlaardingen en De Schrijfschool in Rotterdam presenteren dé Schrijfwedstrijd voor een schoon of donkerder geweten, en met op


  Verkoopexpositie Paul Doest voor Stichting ParkinsonFonds

  Paul Doest is één van de vrijwilligers die voor KADE40 van onschatbare waarde zijn. Wekelijks is hij te vinden in


  Boekpresentatie Hector zoekt zijn kleur groot succes!

  Het kinderboek Hector zoekt zijn kleur, dat de liefde voor diversiteit viert, werd op 15 december gepresenteerd bij KADE40. Een


  De Kade40 nieuwsbrief

  Ontvang maandelijks het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.