Tekenen en schilderen voor gevorderden – vervolg

Heb je de basiscursus gevolgd of al ervaring met tekenen en schilderen? Dan zit je goed bij deze breed georiënteerde vervolgcursus.

In het kort


10-01-2023 - 18-04-2023
Dinsdag
20:00 - 22:00
Liesbeth de Kruijf
Aantal lessen 14

Over deze cursus

Tijdens deze vervolgcursus ligt het grootste accent op het aanboren. van jouw creativiteit en het uitbreiden en verdiepen van jouw kennis over materialen, onderwerpen en werkwijzen. Je bent afwisselend bezig met groepsopdrachten en eigen werk.

Wil je meer weten? Bijvoorbeeld over welke materialen je het beste kunt aanschaffen/meenemen, of een keer op proefles wilt komen. Neem dan gerust contact op met docent Liesbeth de Kruijf via info@liesbethdekruijf.nl.

Dankzij Liesbeth haar ruime ervaring met lesgeven als professioneel geschoold docent weet zij precies wat er nodig is om haar cursisten verder te helpen.

Inschrijven

  schrijfdorstfestival
  Deadline Schrijfwedstrijd Schrijfdorst

  KADE40 in Vlaardingen en De Schrijfschool in Rotterdam presenteren dé Schrijfwedstrijd voor een schoon of donkerder geweten, en met op


  Verkoopexpositie Paul Doest voor Stichting ParkinsonFonds

  Paul Doest is één van de vrijwilligers die voor KADE40 van onschatbare waarde zijn. Wekelijks is hij te vinden in


  Boekpresentatie Hector zoekt zijn kleur groot succes!

  Het kinderboek Hector zoekt zijn kleur, dat de liefde voor diversiteit viert, werd op 15 december gepresenteerd bij KADE40. Een


  De Kade40 nieuwsbrief

  Ontvang maandelijks het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.