Tekenen en schilderen voor gevorderden – vervolg

Heb je de basiscursus gevolgd of al ervaring met tekenen en schilderen? Dan zit je goed bij deze breed georiënteerde vervolgcursus.

In het kort


10-01-2023 - 18-04-2023
Dinsdag
20:00 - 22:00
Liesbeth de Kruijf
Aantal lessen 14

Over deze cursus

Tijdens deze vervolgcursus ligt het grootste accent op het aanboren. van jouw creativiteit en het uitbreiden en verdiepen van jouw kennis over materialen, onderwerpen en werkwijzen. Je bent afwisselend bezig met groepsopdrachten en eigen werk.

Wil je meer weten? Bijvoorbeeld over welke materialen je het beste kunt aanschaffen/meenemen, of een keer op proefles wilt komen. Neem dan gerust contact op met docent Liesbeth de Kruijf via info@liesbethdekruijf.nl.

Dankzij Liesbeth haar ruime ervaring met lesgeven als professioneel geschoold docent weet zij precies wat er nodig is om haar cursisten verder te helpen.

Inschrijven

  Nieuw dansproject voor (ex) kankerpatiënten van start bij KADE40

  ‘Dance with your reflection’: een speciale danstraining voor (ex) kankerpatiënten start 8 mei. ‘Geïnspireerd op een onderzoek in vijf Europese


  Opbrengst verkoopexpositie gedoneerd aan Parkinsonfonds

  Paul Doest, onze vrijwilliger in de keramiekwerkplaats maakt ook zelf prachtige beelden. In januari organiseerden wij een verkoopexpositie van zijn


  Splinter Chabot gast bij SCHRIJFDORST, koop hier je kaartje

  Op zondagmiddag 16 april is het tijd voor alweer de derde editie van het Schrijfdorst Festival! Een co-productie van De


  De Kade40 nieuwsbrief

  Ontvang regelmatig het laatste KADE40 nieuws in jouw mailbox.