COVID-19 Update: Ook KADE40 2 weken gesloten

De komende twee weken zullen naast de doorstroomlocaties, zoals musea en bibliotheken, en de geplaceerde locaties, zoals theaters en bioscopen, helaas ook de muziekscholen, centra voor de kunsten en volksuniversiteiten vanaf vanavond dicht moeten.Voor beoefenaars van amateurkunst is het niet mogelijk de komende twee weken samen te spelen, met meer dan twee personen, dit vanwege het verbod op groepsvorming (van maximaal vier naar twee personen). Wel geldt een uitzondering voor activiteiten van jeugdverenigingen (tot en met 17 jaar) op het verbod op groepsvorming. Dit betreft dus activiteiten voor jongeren tot 18 jaar in verenigingsverband. Daarbij komt dat het Outbreak Management Team (OMT) met een aanvullend advies zal komen ten aanzien van zingen in groepsverband.
De maatregelen gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en duren tot en met 18 november. Het is de verwachting om vanaf 19 november aanstaande terug te gaan naar de gedeeltelijke lockdown van 14 oktober 2020.
Wij zijn telefonisch en per mail tijdens kantooruren bereikbaar de komende twee weken. Mochten er vragen zijn laat het ons vooral weten.
Alle maatregelen zijn overzichtelijk terug te lezen op:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/cultuur

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar weer snel!
Sylvia Hagers

Start typing and press Enter to search