Zin om iets nieuws te leren, of weer eens de draad oppakken?

Bij KADE40 en Want oude liefde roest niet kun je iedere: dinsdagochtend en dinsdagavond en-of vrijdag avond aanschuiven achter een naaimachine, neem een eigen projectje (patroon, stof en fournituren) mee of kom kennis maken met de naaimachine en ik geef jou easy beginners opdrachten.

 

 

Dinsdagochtend: 10:00-11:45 uur – Dinsdagavond: 19:45-21:30 uur

Vrijdagavond: 19:45-21:30 uur

Voor volwassenen: 18 tot 101 jaar
Een strippenkaart is goed voor 4x. incl. Materiaal voor beginners* en machines zijn aanwezig.
*Neem je een eigen project mee? Zorg dan voor stof, spelden en garen.

 

Kom langs wanneer het jou uitkomt, alles wat je nodig hebt om te beginnen is aanwezig. Kom je met een eigen patroon en stof? Zorg dan zelf voor garen en spelden.
Tijdens het bestelproces kies je voor: Ik kom het ophalen bij KADE40.
Je krijgt geen strippenkaart opgestuurd, zodra jij het bestelproces hebt doorlopen en voltooid, noteer ik jouw gegevens en neem ik contact met je op om te bespreken op welke dag je graag zou willen aanschuiven.
Let op: Het gaat hier om naaicafé, geen ingewikkelde lessen maar een gezellige club met mensen die creatief zijn en of willen zijn, beginners en gevorderden, we leren van elkaar. Ik ben geen oude rot in het vak, maar wel creatief en dol op dingen maken achter de naaimachine, en dat leer ik graag aan jou. We gaan iedere week aan de slag met een project wat bij jou en jouw ervaring past.

 

 

Inschrijven en meer info via: www.wantoudeliefderoestniet.nl/naaicafe

september 7 @ 10:00 — juli 12 @ 11:45
10:00 — 11:45 (7393h 45′)

Suzanne Stevense

Schrijf je nu in!

Start typing and press Enter to search