Ria Brobbel geeft in haar Naaiatelier Brobbeltje naailessen aan geïnteresseerden. Of je nu beginner bent of al wat (verder) gevorderd is niet belangrijk, de lessen zijn door iedereen te volgen. Het is mogelijk om op ieder moment te starten.

Beginners worden door Ria begeleid vanaf de basis. Stap voor stap leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om goed te leren naaien, zodat je thuis in staat bent zelfstandig met de naaimachine aan de slag te gaan. Je leert o.a. hoe je de naaimachine kunt inrijgen en bedienen en hoe je patronen leggen en knippen. Vervolgens ga je zelf aan de slag met het (ver)maken van een kledingstuk.

De cursisten met meer ervaring kunnen zelf aangeven wat zij willen leren of waar zij zich verder in willen verdiepen. Ook zij kunnen aan de slag met eigen kledingstukken.

Je schrijft in voor een blok van 7 lessen. Deze worden gegeven op zolder bij KADE40. Er worden op dit moment lessen gegeven op maandagavond en donderdagochtend. Wil je graag op een andere dag en/of tijd, laat dat dan weten! Bij voldoende animo kunnen er groepen gestart worden op andere dagen en/of tijden.

Voor vragen neem je contact op met Ria Brobbel: 06-51590515 of per mail

januari 9 @ 09:00 — februari 20 @ 11:15
09:00 — 11:15 (1010h 15′)

Docent Ria Brobbel

Schrijf je nu in

Start typing and press Enter to search