Samen met je peuter zingen en spelen met muziek, dát is wat we doen in de cursus “Muziek op Schoot”.

We gebruiken hierbij allerlei verschillende instrumenten en andere materialen én natuurlijk bewegen we heel veel, want zo leren kinderen het best.

Samen plezier maken staat voorop. Je hoeft als (groot)ouder/verzorger zelf geen muzikale ervaring te hebben en je krijgt heel veel ideeën aangereikt om thuis met je kind verder te spelen. Er worden nieuwe liedjes gezongen en er zijn vast ook liedjes bij die je zelf nog kent van ‘vroeger’. Je krijgt de liedjes allemaal ook mee naar huis.

In de Muziek op Schoot les is er nauw contact tussen (groot)ouder/verzorger en het kind. Daar komt de naam van de cursus vandaan. Peuters van 2-4 jaar zitten niet de hele tijd bij je op schoot in de lessen. We doen juist heel veel andere activiteiten en spelletjes waarbij ze samen met jou kunnen bewegen en experimenteren. Het is dan ook zeker de bedoeling dat jij heel actief meedoet.

Door met elkaar te zingen, luisteren, dansen en muziek te maken stimuleren we niet alleen de muzikale ontwikkeling van je kind, maar ook andere ontwikkelingsgebieden zoals bijvoorbeeld de motoriek, taal en de sociale ontwikkeling.

Tijdens de inlooptijd van de les mogen de kinderen even vrij spelen en kunnen de ouders elkaar ontmoeten.

Ine is op dit moment nog niet helemaal klaar met de opleiding. Dit houdt in dat zij met enige regelmaat (delen van) de les zal moeten vastleggen op film. Deze opnames worden alleen voor de opleiding gebruikt en zullen nooit zonder toestemming van de betrokkenen worden gedeeld op social media.

Titel                       Muziek op Schoot – Peuters 2-4 jaar
Dag                         vrijdag
Starttijd                9:30u, inloop vanaf 9:15u
Eindtijd                10:15u
Startdatum          29 oktober 2021
Aantal lessen         6 lessen
Einddatum             3 december 2021
Prijs                       49 euro

oktober 29 @ 09:30 — december 3 @ 10:15
09:30 — 10:15 (840h 45′)

Ine van Egdom

Schrijf je nu in!

Start typing and press Enter to search