Samen met je (klein-)kind of oppaskind (2,5 t/m 4 jaar) plezier beleven aan muziek, daar draait het om bij Muziek met Peuters.
Tijdens de les zing, beweeg, speel en luister je samen met je kind. Er is een vaste opening en afsluiting die de kinderen al na enkele lessen herkennen. Daartussen zijn er diverse liedjes en bewegingsspelletjes over allerlei dagelijkse dingen en binnen een bepaald seizoensthema.
Zelf muziek maken gebeurt met de stem, handen, voeten en met eenvoudige muziekinstrumenten zoals trommeltjes, schudkokers, bellenbandjes, ritmestokjes en divers spelmateriaal zoals sjaaltjes, badeendjes, vingerpoppetjes, blokken.

De liedjes krijg je mee op A6-formaat met een boekje om ze in te doen. Zo biedt een cursus Muziek met Peuters ook inspiratie om thuis met je kind te spelen en zingen. Tijdens Muziek met Peuters wordt op een ontspannen en gezellige manier een basis gelegd voor de muzikale ontwikkeling van jouw kind. Jonge kinderen zijn al erg gevoelig voor muziek. Ook nodigt muziek uit om te bewegen. Muziek heeft dan ook een grote invloed op de totale ontwikkeling van jouw kind. Middels deze cursus vindt stimulering van alle ontwikkelingsgebieden plaats. Doordat je met je kind meedoet, leer je als ouder (of grootouder/verzorger) spelenderwijs van alles wat je ook thuis kunt doen.

De cursus is een groepsles. Van de ouders/verzorgers wordt een actieve houding gevraagd.
Lesdata (6 lessen): 7,14,21,28 september en 5 en 12 oktober.

Definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van het inschrijfformulier EN ontvangst van de betaling.
1 week vantevoren ontvangt u bericht of de cursus door kan gaan, met het verzoek de bijgesloten faktuur z.s.m. te betalen.
Cursus kan doorgaan bij minimaal 5 inschrijvingen.
Docent houdt zich het recht voor om dreumes en peutercursussen samen te voegen, aanbod wordt afgestemd op de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen.

Meer informatie is te vinden op www.muzliektiviteiten.nl

september 7 @ 10:30 — november 12 @ 11:15
10:30 — 11:15 (1584h 45′)

Docent Mirjam van den Haspel

Schrijf je nu in

Start typing and press Enter to search