Hoi, Roxanne is een kunstenares van beroep, en samen met haar zoontje Flynn gaat zij creative kids super leuke tekenlessen verzorgen.

Vaak hoor ik kinderen zeggen: “Ik kan écht niet zo mooi tekenen!

Maar daar ben ik het niet mee eens, “Tekenen is een  vaardigheid, net als lopen, fietsen, zwemmen, koken…  Maar niet iedereen is er even goed in. Ik ga de kinderen goed leren kijken. Ik geloof niet dat je er talent hoeft te hebben om te tekenen, iedereen kan het leren. En het leuke is dat als je eenmaal leert kijken, zo’n museum ineens veel spannender wordt. Dan zie je ineens al die prachtige tekeningen op de vazen, borden en  eigen kunstwerk in de hallen van de prachtige KADE40’’.

 

Met de Tekenstudio ga ik de cognitieve functies van het kind stimuleren.

Tekenen brengt ontspanning en een is meteen een toffe vaardigheid. De een doet aan mindfulness, maar wij gaan tekenen.”

Maar het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben

Kinderen zijn leergierig, en ik heb gemerkt dat ik ze kan begeleiden op punten waar ze vastlopen

geen enkele tekening is de eerste keer perfect – en door in een groep te werken, leer je dat je alleen sneller gaat, maar samen verder komt. Ik leer ook nog steeds van mijn leerlingen.”

 

Pokemons tekenen of liever een disney prinses?

Jij kiest!

 

Zo zien de lessen eruit

Tijdens de lessen vind ik het belangrijk dat de kinderen plezier hebben in het tekenen en zelfvertrouwen krijgen van wat ze kunnen (leren). Binnen de lessen gaan we aan de slag met verschillende materialen en technieken. Zo krijgen ze de mogelijkheid om te experimenteren en te ontdekken wat bij ze past en wat ze zelf leuk vinden! Elke week werken we aan verschillende opdrachten binnen één thema. Naast de opdrachten is er veel ruimte voor de creativiteit van de kinderen zelf. Elke maand organiseer ik één tekenwedstrijd waarbij de kinderen leuke prijzen kunnen winnen. Elke week zorgen we er met zijn allen voor dat we een hele les wordt! Hier hoort natuurlijk ook thee, limonade en wat lekkers bij

 

Startdatum: woensdagmiddag 24 augustus, elke week.

Tijden: 15:00- 16:30

Docent: Roxanne den Heijer

Kosten: 36,00 per maand

Vooraf te voldoen.

 

Voor meer info neem een kijkje op: Home | Tekenstudio fynn (studioflynn.nl)

augustus 24 @ 15:00 — juni 28 @ 16:30
15:00 — 16:30 (7393h 30′)

Roxanne den Heijer

Schrijf je nu in!

Start typing and press Enter to search