Een swingende cursus waar je, onder begeleiding van een specialist op het gebied van funk, soul en rhythm & blues de fijne kneepjes van de funkmuziek leert.
Na de oprichting van het succesvolle combo KD40 Funk & Soul start Jan de Ligt dit jaar met een nieuw op te richten combo. Heb jij zin om mee te spelen? Meld je dan aan! Vermeld in de mail welk instrument je speelt.

Als je al wat beheersing hebt op je eigen instrument, kun je meedoen. Naast het samenspelen is er in de soul- en funkmuziek natuurlijk veel ruimte voor eigen inbreng en improvisatie.

Het repertoire komt uit zowel de soul & funktraditie (de afgelopen eeuw) als uit de muziek van tegenwoordig. Een standaard combo bestaat uit piano (of gitaar), bas en drums aangevuld met andere instrumenten en zangers of zangeressen. Dus speel je een van deze instrumenten of lijkt het zingen in een combo je erg leuk, schrijf je dan in. We zijn op zoek naar alle soorten blazers, bassisten, gitaristen, drummers en toetsenisten. Ook zang van harte welkom!

De cursusprijs is per kwartier. Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wordt gekeken naar een geschikt tijdstip en lengte van repeteren.
Na inschrijving neemt de docent contact met je op.

september 7 @ 19:30 — juli 13 @ 22:00
19:30 — 22:00 (30′)

Docent Jan de Ligt

Schrijf je nu in

Start typing and press Enter to search