VOOR WIE
Werkplaats De verbreding
is voor de vrijtijds fotograaf die verder wil gaan met zijn of haar fotografie en aan de gang wil met zijn of haar fotografische ontwikkeling.
Je bouwt je kennis van fotografie uit en we gaan dieper in op de inhoudelijke kant van de verschillende vormen van fotografie.

RESULTAAT VAN DE CURSUS
De werkplaats biedt je de mogelijkheid om de fotografie verder te verkennen en meer eigen te maken en te werken met foto opdrachten die jouw interesse hebben

Werkwijze
De behoeften vragen en interesses van iedere deelnemer aan het begin van de werkplaats geïnventariseerd.  Aan de hand daarvan wordt het programma ingevuld.
We gaan in op de specifieke technische en inhoudelijke aspecten van de verschillende vormen van fotografie.
We verkennen de fotografie en de diverse onderwerpen aan de hand van de vragen die er zijn.  We leren van elkaar door werk te bespreken. Daar waar nodig gaan we in op de technische kant van fotograferen maar de focus ligt op het maken van beeld. Elke keer is er een nieuwe foto opdracht en je kunt aan een langer lopend zelf gekozen project werken. We bespreken de verschillende resultaten.

Duur
8 bijeenkomsten
7 bijeenkomsten op dinsdag avond. Data;30 november, 14 december, 18 januari, 15 maart, 14 april en 10 mei. En een individuele sessie op afroep.

Kosten: € 200,-

november 30 @ 19:30 — mei 10 @ 22:00
19:30 — 22:00 (3866h 30′)

Docent John Middelkoop

Schrijf je nu in!

Start typing and press Enter to search