Bianca: Creatief schrijven

Naam: Bianca Morgenblond
Leeftijd: 36
Woonplaats: Vlaardingen
Cursus: Creatief schrijven voor gevorderden

 

Tijdens de cursus heb ik met name het voorlezen (of voorgelezen worden) opnieuw ontdekt. Daarnaast merkte ik dat het uitvoeren van korte opdrachten met anderen mij inspireert, dus dit zal ik zeker blijven doen. Ik heb inmiddels wat creatievelingen om mij heen waarmee dat vast moet lukken.

Ik ben het meest trots op een geschreven flashback over een oudere man genaamd Hendrik. Hendrik wordt tevreden wakker en beleeft zijn lievelingszaterdag, tot hij gaat wandelen. Verstopt tussen de spijlen van een brug vindt hij een kaartje met een afbeelding van een bok. In gedachten gaat hij terug naar zijn jeugd.

KADE40 voor mij: Inspirerende omgeving, het blijft trekken! Welke cursus ik ook doe, ik blijf altijd weer getriggerd om een nieuwe cursus te gaan volgen.

Benieuwd naar deze cursus na het verhaal van Bianca? Bekijk hier alle cursussen in het discipline Schrijven!

Start typing and press Enter to search