Battle for Job

Word een held! Kom naar de Variety show voor Stichting Jarige Job bij KADE40.Op vrijdag 6 december biedt KADE40 je de mogelijkheid om een superheld te worden
door Stichting Jarige Jobte steunen! Tijdens “Battle for Job” wordt de strijd aangegaan tegen armoede in Nederland. Verschillende acts proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Jarige Job.
Oud KADE40 stagiair Marit Roeling, van CARMA-events organiseert een variety show in de Podiumzaal van KADE40. Verschillende artiesten zullen optreden en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Het publiek bepaald de winnaar van de battle. Hoe? Door een inzet tussen de €0,50 tot €2,- in te leggen op de artiest waarvan jij vind dat de winnaar is! Deze opbrengst, samen met een entree van €2,- (incl. garderobe) gaat naar Stichting Jarige Job!

Een leuke avond hebben, terwijl je bezig bent voor een fantastisch goed doel. Trommel heel je netwerk op en kom. Want zeg nou zelf, elk kind verdient toch een onvergetelijke verjaardag.
Iedereen is op 6 december uitgenodigd voor “Battle for Job” vanaf 19.00uur bij KADE40.
Entree: €2,- incl. garderobe

Start typing and press Enter to search